Nieuws

<< First  < Prev   1   2   3   4   Next >  Last >> 
 • 13 Dec 2013 07:53 | Anonymous
  De online licentiemodule van de VTDL is een feit, maar heeft nog een aantal kinderziektes. Een licentie aanvragen wordt nu een stuk gemakkelijker als vroeger. De bedoeling is dat je dit in de toekomst volledig zelf kan, maar de module blokkeert op dit moment nog op het doktersattest.

  Er zijn twee opties:
  1. je hebt vorig jaar reeds een licentie aangevraagd. Volg de handleiding en controleer je gegevens. Zelf een licentie aanvragen lukt nog niet omdat de module vastloopt op je doktersattest. Je moet dit echter slechts om de 4 jaar indienen. Als je gegevens correct zijn of aangepast zijn stuur je mij een mail en dan kan ik dit voor jou in orde brengen. Handleiding aanvraag licentie controle.docx
  2. je hebt vorig jaar geen licentie aangevraagd. Dan moet je u aanmelden als nieuw lid (zie handleiding voor de link) en moet je dus wel naar de dokter. De documenten hiervoor vind je op de site van de vtdl: http://vtdl.triathlon.be/downloads/).
  Doe dit zo snel mogelijk aub.

  Mails graag sturen naar pieter.van.de.velde@triatlonmechelen.be
 • 07 Dec 2013 21:42 | Anonymous
  Nu het globale club-trainingsprogramma gepubliceerd werd (op http://spo.wildapricot.org/documenten) zullen vanaf nu ook de fietstrainingen hierbij aansluiten. Via de kalender zal de inhoud/richting van de fietstrainingen een tijdje op voorhand worden bekendgemaakt. In de week voor de fietstraining, zal de fietsroute dan verschijnen in onze ledenzone op de fietsroutes-pagina (http://spo.wildapricot.org/fietsroutes). 

  Past de fietsrit in jouw (persoonlijk) schema en heb je zin om in groep te fietsen? Sluit je dan zeker aan! Is het weer echter té slecht, dan kan het zijn dat de fietsrit ingekort wordt.

  Veel fietsplezier!
 • 27 Nov 2013 13:58 | Bart Thijs (Administrator)
  Tijdens de kerstperiode zal de Nekkerpool zijn jaarlijkse sluiting houden van 21/12 tot en met 3/01. De trainingen op maandag in Hofstade kunnen wel doorgaan. Het zwembad in Hofstade is enkel gesloten tijdens de feestdagen.

 • 09 Oct 2013 16:32 | Anonymous
  Lid van Facebook én van SP&O? Maak je lid van onze facebookgroup en ontvang ook zo alle nieuwtjes.

 • 09 Aug 2013 15:36 | Anonymous
  Hans Raats is 33ste geworden tijdens de Isklar Norseman Xtreme triatlon in Noorwegen.
  Kleine impressie van Hans : “Tijdens zo’n wedstrijd kom je jezelf veel tegen. Wind (tegen) vanaf zwemstart tot t2…onderweg een onweer, mist, koude en uiteindelijk begin je te lopen in de hitte! Tussen km 25 en 37 is er een steigingspercentage van 10% – erna is het klauteren tussen de rotsen. Toch heb ik gevloekt maar vooral veel genoten!”

  Ter info:
  The course runs point-to-point – or fjord to peak: Starting at sea level, with a 4 meter drop off a ferry into the Hardangerfjord, crossing the starkly haunting Hardangervidda mountain plateau, finishing at the rocky peak of Gaustatoppen, at 1,850m above sea level and 220km away, Norseman is a long day’s journey through some of Norway’s most spectacular scenery. The total ascent is 5,000 meters. The water is cold, clean, and comes lightly salted. The weather can be anything from brilliantly beautiful to blasting blizzard. If you’re really lucky, you may see porpoises, orcas or reindeer – or, more likely, baffled locals who think you are nuts, but will cheer you on anyway.
  Meer info over deze wedstrijd op www.nxtri.com.
 • 30 Jul 2013 09:15 | Anonymous
  Verslagje van Wouter:
  In het voorjaar konden jullie massaal stemmen waar en wanneer we gingen strijden voor het clubkampioenschap. Velen kozen toen voor Kapelle-op-den-Bos. Een niet-stayer wedstrijd dicht bij huis maar… wel op een snikhete dag. En dat hebben de atleten geweten. De drankbevoorrading tijdens het lopen zat niet helemaal snor en dus was het een zware race. De ene atleet kan nu eenmaal beter tegen het te goede weer dan de andere. Bij de mannen was er wat spanning met een Kevin Van Oevelen als verdiende en overduidelijke winnaar. Bij de vrouwen daarentegen was het een ware walk-over van Fien Torbeyns. Van kop tot finish aan de leiding! Proficiat aan beiden en aan iedereen die deze wedstrijd heeft uitgedaan!!! Ook de jeugd heeft zich laten zien door met 3 ploegen de eerste 3 plaatsen in het ploegenklassement weg te kapen. De opvolging is verzekerd of zijn wij blij dat ze nog te jong zijn om al een kwart te mogen doen?!

  Zoals dat gaat met individuele sporters, hebben sommige atleten andere objectieven dit jaar en ‘paste’ het niet in hun schema om deel te nemen. Bij sommigen zal dit wel geknaagd hebben maar als je de atleten van de dag dan ziet worstelen tegen de uitdroging en jij staat daar dan te supporteren met een fris drankje… dan denk je, kruip niet over die omheining bezwete dweil, dat drankje is en blijft van mij!!!

  Na wat afzien kwam dan toch iedereen heelhuids(?) over de finishlijn en kon de party beginnen. Zoals geweten was wegens het late start uur een bbq niet meer mogelijk maar Luc had zich weer overtroffen zodat iedereen op de wedstrijdsite stond te kijken naar ons SP&O-standje. Trika had precies een triatlon voor ons georganiseerd waar anderen als ze het lief vroegen ook mochten aan deelnemen. Drank, taart, rijstpap,… werden na de wedstrijd uitgestald en hongerige magen werden gevuld. Dit jaar bleek vooral water in de mode te zijn. Had dit iets te maken met het warme weer?

  Na een hele dag vol in de zon te strijden en/of te supporteren, was het beetje schaduw dat toevallig onze tent bereikte (toch tegen het einde van de avond), meer dan welkom. Er werd nog gezellig nagekaart over deze en andere wedstrijden om uiteindelijk moe maar voldaan huiswaarts te keren.

  Nogmaals een dikke merci aan Luc want door deze activiteit was SP&O meer dan allen maar een club waar je komt om te sporten. Bij deze kondig ik ook al aan dat onze huidige clubkampioen Kevin, een kroegentocht gaat organiseren in september. De zondagse rit zal dan af en toe onderbroken worden voor een culturele tussenstop. Wordt vervolgd!!
<< First  < Prev   1   2   3   4   Next >  Last >> 
© SP&O Triatlon Team Mechelen vzw

Privacy verklaring

Powered by Wild Apricot Membership Software