Nieuws

 • 04 Aug 2014 20:59 | Anonymous
  Beste leden,

  De maand September nadert met rasse schreden wat zoveel wil zeggen dat ons jaarlijks triatlonweekend naderbij komt. Net als de vorige jaren zijn wij op zoek naar vele helpende handen. Gezien onze club voor 75% financieel afhankelijk is van de opbrengsten van dit triatlonweekend, moet ik uiteraard het belang ervan niet onderstrepen. De werkingsmiddelen voor de komende seizoenen worden hierdoor immers bepaald. Daarom rekenen we erop dat jullie allemaal staan te springen om een handje (of twee) toe te steken.

  Op http://doodle.com/quqqxnc5p3zygskp kan je aanduiden op welke momenten je wil komen helpen. Wij vragen van elk regulier lid - behalve de start to'ers - om minstens twee momenten aan te duiden waarop je ingeschakeld kan worden. Kan je minder dan twee momenten, gelieve dan een vervanger te voorzien en deze in te vullen in de doodle (schijf jouw naam dan tussen haakjes).

  Op een financieel vruchtbaar en aangenaam triatlonweekend!

  Sportieve groeten namens het bestuur,
  Bart Thijs
 • 23 May 2014 15:51 | Anonymous

  Zondag 15 JUNI is het weer zover ... hét SP&O Clubkampioenschap 2014 te Retie.


  Dit jaar gaan we wederom optimaal genieten van de lokale gastvrijheid en organiseren we een groots CLUBfeest tijdens – én na de wedstrijd ! Luc Vandyck en Ward Volkaerts hebben voor een leuk concept gezorgd dat garant staat voor een topdag. We willen jullie dit aanbieden aan heel democratische prijzen. We nodigen jullie graag uit op onze “Sweet Paradise CLUBparty”


  Wie : alle leden SP&O & supporters zijn welkom

  Waar : langs het parcours, de exacte locatie volgt nog.

  Wanneer : Zondag 15 Juni vanaf 13h30                                          

  Wat : Eten, drinken in een verassende vorm en vooral de warme SP&O ontvangst.

  Inschrijven : via Pieter (pieter.van.de.velde@triatlonmechelen.be) en dit ten laatste op 05/06

  Kosten : €12 pp volw all in (Apéro/surprise/drank/Muziek ) – €8 pp kind - Kleuters (tem 6 jaar) gratis.                  

                                              

  Om in de stemming te komen > http://www.youtube.com/watch?v=qvuyYj5ROmk

 • 23 May 2014 15:47 | Anonymous
  Op zaterdag 05 juli vindt de eerste SP&O Aquatlon plaats. Meer info en inschrijvingen op http://spo.wildapricot.org/academie_aquatlon.
 • 02 May 2014 22:36 | Anonymous
  Vanaf nu start de fietstraining op zondag om 8u30 in plaats van om 9u. Samenkomst nog steeds aan de ingang van het Vrijbroekpark (= einde van de Ridder Desainlain).

  Veel plezier!
 • 10 Mar 2014 18:12 | Anonymous

  Het clubkampioenschap. Een jaarlijks terugkerend fenomeen waar we onderling uitvechten wie, voor een jaar, de titel van clubkampioen mag dragen. Vorige jaren heeft iedereen kunnen stemmen voor het clubkampioenschap naar zijn / haar keuze, dit jaar hebben we zelf de locatie van het clubkampioenschap bepaald. Enerzijds door een gebrek aan tijd (van veel wedstrijden zijn de inschrijvingen reeds geopend en de meeste zijn ook snel volzet) en het feit dat er vorig jaar weinig mensen zijn opgedaagd die specifiek gekozen hadden voor Kapelle-Op-Den-Bos. 


  We hebben maximaal rekening gehouden met de "standaard" piekwedstrijden van veel atleten, de overduidelijke keuze van niet-stayer wedstrijden op de polls van vorige jaren en de vakantieperiode vermeden. Voor dit jaar is de keuze: RETIE. De inschrijvingen voor deze wedstrijd zijn ook net open dus haast jullie met inschrijven ).


  Hou bij jullie wedstrijdplanning ook zeker rekening met het BK ploegen op 01/05.


  Voorgaande jaren werd er ook telkens beslist om het clubkampioenschap en onze eigen wedstrijd in Mechelen gratis te maken voor de leden. We stappen dit jaar af van dit principe. Deze deelnames zijn 10% van ons totale werkingsbudget en zijn eigenlijk maar weggelegd voor een aantal leden. We willen deze gelden liever investeren in iets waar alle leden van kunnen profiteren. Het is niet helemaal logisch dat mensen die op onze eigen triatlon komen helpen "benadeeld" worden ten opzichte van de deelnemers die hun inschrijvingsgeld teruggestort krijgen.


  We hopen jullie massaal in Retie te mogen verwelkomen en we proberen er dit jaar ook terug een familie-evenement van te maken. Meer info hierover volgt de komende maanden.

 • 10 Mar 2014 18:10 | Anonymous

  op do 1/05 en op zo 29/06 staan respectievelijk het BK Ploegentriatlon (Doornik) en het BK ploegenduatlon (Wevelgem) op het programma.  


  We trachten steeds ploegen samen te stellen van verschillende niveau's zodat elke atleet, ongezien zijn of haar niveau, kan deelnemen.


  Indien je graag wenst deel te nemen gelieve dan een mailtje te sturen naar bart.thijs@triatlonmechelen.be om je keuze kenbaar te maken.


  Gezien de leuke sfeer en het feit dat je eenmalig op je ploegmaats mag steunen, en niet te missen evenement!

 • 21 Feb 2014 10:13 | Anonymous
  De federatie slaagt er nog steeds niet in om licenties af te drukken. Omdat de inschrijvingen van sommige wedstrijden reeds geopend zijn hebben jullie de pincode nodig die bij jullie licentie hoort. Jullie kunnen deze allemaal terugvinden bij je persoonlijke gegevens op de ledenpagina van de vtdl. Met deze link kunnen jullie die gegevens opvragen.


  Kom je er zelf niet uit, stuur dan een mailtje naar pieter.van.de.velde@triatlonmechelen.be en dan stuur ik jullie pincode terug. Mijn excuses voor het ongemak maar dit is iets dat volledig buiten ons om gaat.
 • 30 Dec 2013 13:14 | Anonymous
  De schema's voor het seizoen 2013/2014 werden opnieuw aangepast. Kijk snel in ledenzone / documenten.

  Naast het trainingsprogramma voor de 1/4e afstand, vinden jullie nu ook algemene trainingsschema's voor de 1/8e en 1/2e afstand. Ook de 'beginnende' zwemmers vinden nu zwemschema's op hun maat.

  Wie graag werkt met op maat gemaakte schema's, kan altijd even contact opnemen met 1 van onze coaches.

  Veel plezier ermee!
 • 18 Dec 2013 13:13 | Anonymous

  In het weekend van 15 tem 18 mei 2014 gaan we voor het zesde jaar met de club op buitenlandse stage. Na 5 jaar Vogezen werd besloten om dit keer naar het Sauerland te gaan. Het hotel waar wij zullen logeren is hotel Winterberg Resort en dit ligt op ±360km van Mechelen. Er is een garagebox voor onze fietsen gereserveerd en wij mogen gratis gebruik maken van het zwembad en de sauna. Ook is de mogelijkheid voorzien om de fiets af te spuiten maar laat ons hopen dat we dit niet nodig hebben.


  Aangezien we terug vanaf donderdag tem zondag gaan, staan er 4 trainingsdagen op het programma. Aankomst op donderdag met een rit van een 60-tal kilometers. Op vrijdag en zaterdag wordt er een rit van een 120 à 150-tal kilometer gereden en op zondag doen we nog een korte rit van een 60-tal kilometers. Indien mogelijk proberen we, net zoals tijdens de vorige stages, om op zondagmiddag nog een gezamenlijke maaltijd te nuttigen.  


  Dit jaar hebben wij opnieuw 20 plaatsen gereserveerd, met eventueel mogelijkheid om extra plaatsen te boeken (af te spreken met het hotel), in hotel Winterberg Resort (http://www.hotelwinterberg-resort.nl/)


  De prijs van deze stage bedraagt:


  3 overnachtingen in half pension aan € 59,-/nacht = € 177,- per persoon (aankomst op donderdag).
  2 overnachtingen in half pension aan € 59,-/nacht = € 118,- per persoon (aankomst op vrijdag).

  Inschrijven via mail naar: ronny.adriaensen@triatlonmechelen.be - vermeld zeker of dat je vanaf donderdag of vrijdag zal aanwezig zijn.

© SP&O Triatlon Team Mechelen vzw

Privacy verklaring

Powered by Wild Apricot Membership Software