Kerstcorrida met nieuwjaarsreceptie

  • 12 Jan 2014
  • 10:00
  • De Zennehoeve, Hooiendonkstraat 109, Heffen
Op zondag 12 januari vindt onze jaarlijkse Kerstcorrida plaats in de Zennehoeve in Heffen.  Net zoals de vorige jaren wordt, voor we aan de eigenlijke nieuwjaarsreceptie beginnen, een 10km loop van gedaan met tijdsinschatting.  Hoe werkt dit juist?
Iedereen geeft op voorhand zijn tijd op dat hij denkt te lopen over 10km. Dan lopen we met zijn allen die afstand en kijken we gewoon wie dichtst bij zijn eigen inschatting zit.
Het gaat er dus helemaal niet over snel te lopen, het gaat erom je lichaam goed in te schatten en lopen wat je denkt te lopen.
Het spreekt vanzelf dat iedereen zonder hartslagmeter of horloge loopt. Het leuke hieraan is dat iedereen kan winnen. 
Voor de duidelijkheid: iedereen mag meedoen, ook de partners, kinderen etc.

Iedereen wordt dus aangemoedigd mee te doen en nadien een glas te heffen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wens je niet de 10km te doen. Niet erg, kom dan af en loop een kortere afstand buiten 'wedstrijd'. De bedoeling is een beetje beweging te nemen.

Ook alle toeschouwers zijn van harte welkom.

Het programma is als volgt:
09.45-10h: verzamelen in de Zennehoeve. Daar kan iedereen zich klaarmaken(omkleden) en volgt de laatste briefing. Alle horloges etc worden uitgedaan.
10.20h Vertrek voor de looptoer van 10km met tijdsinschatting.
11.30h start nieuwjaarsaperitief (met hapjes en drankjes)

Gelieve dus volgende te doen voor 5 januari:

- Laat even weten dat je komt, kwestie van te weten hoeveel volk er ongeveer meeloopt, en geef je geschatte tijd per mail door aan Ronny Adriaensen.  Het is de bedoeling dat niemand weet van elkaar welke tijd die opgegeven heeft zodat je dus ook geen referentie kan nemen aan elkaar. je mag je opgegeven tijd nog altijd op de dag zelf aanpassen.

- Als je niet meeloopt maar wel aanwezig zal zijn stuur dan ook even een mailtje zodat wij een idee hebben van het aantal aanwezigen.

Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen stuur dan ook even een mailtje aan Ronny
© SP&O Triatlon Team Mechelen vzw

Privacy verklaring

Powered by Wild Apricot Membership Software