Buitenlandse fietsstage

  • 15 May 2014
  • 18 May 2014
  • Hotel Winterberg Resort, Winterberg, Sauerland, DE

------      ER ZIJN NOG EEN 5-TAL PLAATSEN VRIJ     -----


In het weekend van 15 tem 18 mei 2014 gaan we voor het zesde jaar met de club op buitenlandse stage. Na 5 jaar Vogezen werd besloten om dit keer naar het Sauerland te gaan. Het hotel waar wij zullen logeren is hotel Winterberg Resort en dit ligt op ±360km van Mechelen. Er is een garagebox voor onze fietsen gereserveerd en wij mogen gratis gebruik maken van het zwembad en de sauna. Ook is de mogelijkheid voorzien om de fiets af te spuiten maar laat ons hopen dat we dit niet nodig hebben.


Aangezien we terug vanaf donderdag tem zondag gaan, staan er 4 trainingsdagen op het programma. Aankomst op donderdag met een rit van een 60-tal kilometers. Op vrijdag en zaterdag wordt er een rit van een 120 à 150-tal kilometer gereden en op zondag doen we nog een korte rit van een 60-tal kilometers. Indien mogelijk proberen we, net zoals tijdens de vorige stages, om op zondagmiddag nog een gezamenlijke maaltijd te nuttigen.  


Dit jaar hebben wij opnieuw 20 plaatsen gereserveerd, met eventueel mogelijkheid om extra plaatsen te boeken (af te spreken met het hotel), in hotel Winterberg Resort (http://www.hotelwinterberg-resort.nl/)


De prijs van deze stage bedraagt:


3 overnachtingen in half pension aan € 59,-/nacht = € 177,- per persoon (aankomst op donderdag).
2 overnachtingen in half pension aan € 59,-/nacht = € 118,- per persoon (aankomst op vrijdag).

Inschrijven via mail naar: ronny.adriaensen@triatlonmechelen.be - vermeld zeker of dat je vanaf donderdag of vrijdag zal aanwezig zijn.


-----     INSCHRIJVEN KAN NOG TOT 25 MAART     -----

© SP&O Triatlon Team Mechelen vzw

Privacy verklaring

Powered by Wild Apricot Membership Software