Buitenlandse stage

  • 06 Apr 2019
  • 18 Apr 2019
  • Monte Gordo Portugal


  

Tijdens de eerste week van de paasvakantie wordt er een stage georganiseerd voor jeugd en volwassenen in Portugal. De trainingsfaciliteiten zijn prima weer, aangename temperaturen, geweldig gezelschap en enkel gemotiveerde mensen! Hadden we al vermeld dat je er ook perfect kan zwemmen, fietsen en lopen?


De stage loopt van zaterdag (6/04) tot woensdag (17/04 of 11 dagen) en kost 990 euro. In de prijs zijn transport (per vliegtuig), luchthaventransport, verblijf, eten (halfpension) en Hotel Spa & Alcazar inbegrepen. Volwassenen slapen per twee in een kamer en de jeugd per vier. Je fiets zal met een aanhangwagen op locatie worden gebracht door Matthias en Koen.


Familieleden kunnen aansluiten bij de stage zonder gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten. Hiervoor zal 70 euro in mindering worden gebracht. Eventueel kan je ook voor 8 dagen (850 euro) aansluiten. Je fiets zal echter pas na 12 dagen terug zijn en mogelijks komt er hierdoor nog een extra transportkost naar de luchthaven bij.

We vragen echter snel te beslissen (ten laatste 1/12) omdat de vliegtuigprijzen snel veranderen. Indien je wenst mee te gaan, stuur dan een mailtje naar Matthias We zullen ook vragen een voorschot van 450 euro te storten op rekeningnummer: BE29 7310 1539 3164.


Wil je alles nog eens rustig doornemen. Klik dan op deze link.

  


© SP&O Triatlon Team Mechelen vzw

Privacy verklaring

Powered by Wild Apricot Membership Software