Nieuwjaarsloop 2019

  • 20 Jan 2019
  • 09:30 - 13:30
  • surferslokaal Haezewinkel, Heindonksesteenweg & Stuyvenberglaan 9, 2830 WillebroekOp zondag 20 januari 2018 vindt onze jaarlijkse nieuwjaarsloop plaats in het surferslokaal van de Haezewinkel. Hou er rekening mee dat op deze locatie er verschillende stukken onverhard zijn en dat het er wel modderig kan bijliggen. Er zijn kleedkamers en douches voorzien.


Net zoals de vorige jaren wordt, voor we aan de eigenlijke nieuwjaarsreceptie beginnen, een loop gedaan met tijdsinschatting.  Hoe werkt dit juist? Iedereen geeft op voorhand zijn tijd op dat hij denkt te lopen over 10.4km. Dan lopen we met zijn allen die afstand en kijken we gewoon wie dichtst bij zijn eigen inschatting zit. Het gaat er dus helemaal niet over snel te lopen, het gaat erom je lichaam goed in te schatten en lopen wat je denkt te lopen. Het spreekt vanzelf dat iedereen zonder hartslagmeter of horloge loopt. Het leuke hieraan is dat iedereen kan winnen. 


Voor de duidelijkheid: iedereen mag meedoen, ook de partners, kinderen etc.

Allen worden dus aangemoedigd mee te doen en nadien een glas te heffen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wens je niet de 10.4 km te doen. Niet erg, kom dan af en loop een kortere afstand (5.2km bijv.) buiten 'wedstrijd'. De bedoeling is een beetje beweging te nemen.

Ook alle toeschouwers zijn van harte welkom.

Het programma is als volgt:
Vanaf 09.30h: verzamelen in surferslokaal van de Haezewinkel, Parkeren kan je best doen aan de Heindonksesteenweg & Stuyvenberglaan 9, 2830 Willebroek.
Daar kan iedereen zich klaarmaken en volgt de laatste briefing. Alle horloges etc worden uitgedaan.
±10.00h Vertrek voor de looptoer van 10.4 km (4x2.6km) met tijdsinschatting.
±11.15h start nieuwjaarsaperitief (met hapjes en drankjes)


Gelieve dus het volgende te doen voor vrijdag18 januari:

- Laat even weten dat je komt, kwestie van te weten hoeveel volk er ongeveer meeloopt, en geef je geschatte tijd per mail door aan Ronny Adriaensen. Het is de bedoeling dat niemand weet van elkaar welke tijd die opgegeven heeft zodat je dus ook geen referentie kan nemen aan elkaar. je mag je opgegeven tijd nog altijd op de dag zelf aanpassen.

- Als je niet meeloopt maar wel komt supporteren stuur dan ook even een mailtje zodat wij een idee hebben van het aantal aanwezigen.


Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen stuur dan ook even een mailtje aan Ronny Adriaensen.

© SP&O Triatlon Team Mechelen vzw

Privacy verklaring

Powered by Wild Apricot Membership Software