Buitenlandse fietsstage

  • 11 May 2017
  • 12:00
  • 14 May 2017
  • 14:00
  • Hotel Winterberg Resort, Winterberg, Sauerland, DE

 

In het weekend van 11 tem 14 mei 2017 gaan we voor het negende jaar op rij met de club op buitenlandse stage. 


Ook dit jaar gaan wij naar hotel Winterberg Resort in Winterberg en dit ligt op ±360km van Mechelen.  Er is een garagebox voor onze fietsen gereserveerd en wij mogen gratis gebruik maken van het zwembad en de sauna.  Ook is de mogelijkheid voorzien om de fiets af te spuiten maar laat ons hopen dat we dit ook dit jaar niet nodig hebben.

Aangezien we vanaf donderdag tem zondag gaan, staan er 4 trainingsdagen op het programma.  Aankomst op donderdagnamiddag met een rit van een 60-tal kilometers.  Op vrijdag en zaterdag wordt er een rit van 120 à 150 kilometers gereden en op zondag doen we nog een korte rit van een 60-tal kilometers.  Indien mogelijk proberen we, net zoals tijdens de vorige stages, om op zondagmiddag nog een gezamenlijke maaltijd te nuttigen.  


Dit jaar hebben wij als club 20 plaatsen gereserveerd verdeeld over 10 kamers. In samenspraak met het hotel kunnen er eventueel nog extra plaatsen geboekt worden.  

De prijs van deze stage bedraagt:

3 overnachtingen in half pension aan € 50,-/nacht = € 150,- per persoon (aankomst op donderdag).

2 overnachtingen in half pension aan € 50,-/nacht = € 100,- per persoon (aankomst op vrijdag).

vermeld zeker dat je vanaf donderdag of vrijdag zal aanwezig zijn.

Eventuele wijzigingen of annuleringen kunnen kosteloos tot 6 weken voor aankomst.  Na deze datum zijn wij genoodzaakt om de aangerekende kosten van het hotel in mindering te brengen van uw inschrijvingsbedrag.


Inschrijving en betaling:

Wij willen jullie vragen om, na bevestiging per mail, voor eind februari het totaalbedrag van € 100,- (van vrijdag tem zondag) of 150,- (van donderdag tem zondag) over te schrijven op de clubrekening met duidelijke vermelding ‘Stage Winterberg 2017’.


Inschrijven doe je via mail naar: ronny.adriaensen@triatlonmechelen.be
Betalingen gebeuren op de clubrekening IBAN BE29 7310 1539 3164 – BIC KREDBEBB


Info over het hotel vind je hier http://www.hotelwinterberg-resort.nl/ 

© SP&O Triatlon Team Mechelen vzw

Privacy verklaring

Powered by Wild Apricot Membership Software