Stage Winterberg

  • 19 May 2016
  • 22 May 2016
  • Winterberg
In het weekend van 19 tem 22 mei 2016 gaan we voor het achtste jaar met de club op buitenlandse stage. Ook dit jaar hebben wij besloten om nogmaals naar het Sauerland te gaan.  Het hotel waar wij zullen logeren is hotel Winterberg Resort en dit ligt op ±360km van Mechelen.  Er is een garagebox voor onze fietsen gereserveerd en wij mogen gratis gebruik maken van het zwembad en de sauna.  Ook is de mogelijkheid voorzien om de fiets af te spuiten maar laat ons hopen dat we dit niet nodig hebben.

Aangezien we vanaf donderdag tem zondag gaan, staan er 4 trainingsdagen op het programma.  Aankomst op donderdagnamiddag met een rit van een 60-tal kilometers.  Op vrijdag en zaterdag wordt er een rit van een 120 à 150-tal kilometer gereden en op zondag doen we nog een korte rit van een 60-tal kilometers.  Indien mogelijk proberen we, net zoals tijdens de vorige stages, om op zondagmiddag nog een gezamenlijke maaltijd te nuttigen.  

Dit jaar hebben wij opnieuw een 20-tal plaatsen gereserveerd, met eventueel de mogelijkheid om extra plaatsen te boeken (in afspraak met Flowtrack en het hotel).


De prijs van deze stage bedraagt:


3 overnachtingen in half pension aan € 59,-/nacht = € 177,- per persoon (aankomst op donderdag).
2 overnachtingen in half pension aan € 59,-/nacht = € 118,- per persoon (aankomst op vrijdag).

vermeld zeker dat je vanaf donderdag of vrijdag zal aanwezig zijn.

Inschrijving en betaling:

Wij willen jullie vragen om, na bevestiging per mail, voor eind februari het totaalbedrag van € 118,- (van vrijdag tem zondag) of 177,- (van donderdag tem zondag) over te schrijven op de clubrekening met duidelijke vermelding ‘Stage Winterberg 2016’.

Inschrijven doe je via mail naar: ronny.adriaensen@triatlonmechelen.be
Betalingen gebeuren op de clubrekening IBAN BE29 7310 1539 3164 – BIC KREDBEBB

Info over het hotel vind je hier http://www.hotelwinterberg-resort.nl/


Noteer deze data snel in je agenda of op de koelkastSportieve groet,
SP&O Triatlon Team Mechelen vzw
© SP&O Triatlon Team Mechelen vzw

Privacy verklaring

Powered by Wild Apricot Membership Software