ClubStage Monte Gordo 2016

  • 30 Mar 2016
  • 09 Apr 2016
  • Monte Gordo Portugal

Beste clubleden,In de paasvakantie kunnen alle clubleden deelnemen aan de paasstage in Portugal. Deze gaat door van 30 maart tot en met 09 april (afhankelijk van de vluchten kan dit wel nog variëren). De vlucht is van Eindhoven naar Faro. Transport is voorzien van de luchthaven naar en van het hotel.


We verblijven in Hotel Yellow Praya in Mont GordoDit is in half pension. Ochtend en avond is in buffetvorm. Het hotel heeft alle voorzieningen en vooral: supergrote en ruime kamers met balkon... Ook is er fitness, sauna, jacuzzi en een klein openluchtzwembad in het hotel zelf. Er is ook kinderanimatie voorzien en opvang. Vlakbij zijn er enkele kleine supermarktjes en restaurants evenals het strand.


Op 50m van het hotel vertrekt een grindbaantje dat golvend doorheen de duinen loopt en waar jet vlot duurlopen kan doen in lussen tot oneindig... Ook is er een atletiekpiste op het sportcomplex vlakbij voor het specifieke werk


Zwemmen doen we in het 50 of 25m bad (beiden zijn voorhanden) op 2km van het hotel. Elke dag zijn er uren voorzien waarbij we het zwembad voor onszelf hebben.


We voorzien trainers ter plaatse die de regio kennen en fietstochten kunnen begeleiden. De wegen zijn er rustig maar niet te onderschatten...


De richtprijs hangt af van de vluchtboekingen en periode maar zal rond de 800/900 euro liggen met middagmalen en extra uitgaven ( restaurant, ev. huurwagen,....) inbegrepen.


Mocht je interesse hebben gelieve dan voor 01/11 iets te laten weten zodat we via flowtrack kunnen boeken en een link openzetten zodat jullie zich definitief kunnen inschrijven.


mvg, Thomas


© SP&O Triatlon Team Mechelen vzw

Privacy verklaring

Powered by Wild Apricot Membership Software