Buitenlandse fietsstage

  • 14 May 2015
  • 17 May 2015
  • Hotel Winterberg Resort, Winterberg, Sauerland, DE

!!!UPDATE !!!

Je kan nog steeds mee indien je dit wil. Stuur voor 05/04 een mailtje naar ronny.adriaensen@triatlonmechelen.be voor meer info!


Doelgroep: volwassenen


In het Hemelvaartweekend van 14 tem 17 mei 2015 gaan we voor het zevende jaar met de club op buitenlandse stage. Na de vele positieve reacties op de stage van vorig jaar gaan wij in 2015 terug naar het Sauerland. Het hotel waar wij zullen logeren is opnieuw hotel Winterberg Resort en dit ligt op ±360km van Mechelen. Er is een garagebox voor onze fietsen gereserveerd en wij mogen gratis gebruik maken van het zwembad en de sauna. Ook is de mogelijkheid voorzien om de fiets af te spuiten, maar laat ons hopen dat we dit niet nodig hebben.


Aangezien we terug vanaf donderdag tem zondag gaan, staan er 4 trainingsdagen op het programma. Aankomst op donderdag met een rit van een 60-tal kilometers. Op vrijdag en zaterdag wordt er een rit van een 120 à 150-tal kilometer gereden en op zondag doen we nog een korte rit van een 60-tal kilometers. Indien mogelijk proberen we, net zoals tijdens de vorige stages, om op zondagmiddag nog een gezamenlijke maaltijd te nuttigen.  


Dit jaar hebben wij opnieuw 15 à 20 plaatsen gereserveerd, met eventueel mogelijkheid om extra plaatsen te boeken (af te spreken met het hotel), in hotel Winterberg Resort (http://www.hotelwinterberg-resort.nl/)


De prijs van deze stage bedraagt:


3 overnachtingen in half pension aan € 69,-/nacht = € 207,- per persoon (aankomst op donderdag).
2 overnachtingen in half pension aan € 69,-/nacht = € 138,- per persoon (aankomst op vrijdag).

Inschrijven via mail naar: ronny.adriaensen@triatlonmechelen.be - vermeld zeker of dat je vanaf donderdag of vrijdag zal aanwezig zijn.


Na inschrijving ontvang je een voorschotfactuurtje van €138. Gelieve dit voor 31/01/15 te betalen.

© SP&O Triatlon Team Mechelen vzw

Privacy verklaring

Powered by Wild Apricot Membership Software